Nederlands sierteelt succes in Rusland

Bloemen en planten zijn sterk verbonden met cultuur en levenswijze. Flower Experience heeft begrepen dat om die reden het op de markt brengen van sierteelt, in welk land dan ook, maatwerk is. Flower Experience richt zich op het succesvolle verkoopbevordering voor de Nederlandse bloemenbranche op de Russische markt.

Dit wordt vormgegeven door vertegenwoordiging op beurzen, evenementen, artikelen en sociale media (Facebook, Twitter en het Russische Vkontakte) waar Flower Experience voor haar opdrachtgevers duizenden volgers weet te bereiken. In door Flower Experience georganiseerde evenementen en beurspresentaties wordt altijd op een originele manier de Nederlandse sierteelt verbonden aan de Russische cultuur en smaak. Door jarenlange ervaring in deze branche heeft Flower Experience de beste Russische contacten maar ook vooraanstaande internationale en Russische bloemenarrangeurs aan zich weten te binden.

De concepten en projecten van Flower Experience Download PDF zijn vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard. Natasja Mironova vertelt u graag meer!

Abonneer u op de Nieuwsbrief van Flower Experience voor de Nederlandse sierteelt op de Russische markt.

Aanmelden voor de Nederlandstalige nieuwsbrief

* is verplicht


Wilt u meer weten, of wilt u publiceren of adverteren op deze website? Neemt u dan contact op met:

 

Sobolj B.V.
Natasja Mironova
E: natasjamironova@sobolj.eu
T: 0299-401582
M: 06-51596121
Postbus 2622
1000 CP Amsterdam

Website: sobolj.eu / flowerexperience.eu

Flower Experience / Natasja

Flower Experience / Наташа Миронова